Bousøgaard Sommerudstilling 2011

| 2 Comments

23. juli - 28. august Bousø­gaard Som­merud­still­ing 2011

Udstill­in­gen er åbent ons­dage, lørdage og søndage i udstill­ingspe­ri­o­den fra kl. 13–16. Den 6. august er der ekstra­ordinær “Kun­stdag” med Raku-brænding, teg­n­ing og musik. Bousø­gaard åbner i år porten op for pub­likum til endnu en spæn­dende og alsidig kun­studstill­ing med både lokale og uden­bys kun­st­nere fra hen­holdsvis Skjern, Thisted, Ringkøbing, Køben­havn og Aarhus. Lone Hvid, Ib Beier, Den­nis Hensel og selvføl­gelig Ellen-Margrethe R. Chris­tiansen selv er alle gen­gan­gere. Imens Bente Kamma Erik­sen og Matias Schultz udstiller for deres første gang på den gamle vestjydske gård. Udstilin­gen i år kom­mer til at byde på både keramik, maleri, bland­teknik og skulp­tur. Kun­st­nerne vil skiftes til at være til stede i åbn­ingsti­den. Foru­den gal­leriet byder Bousø­gaard også inden­for i eget museum med dansk, deko­r­eret lertøj.
Bousø­gaard, Bousøvej 6, Stauning, 6900 Skjern, tlf. 97 36 91 72, http://www.bousoegaard.dk/

 

2 Comments

  1. Hello! I’ve been read­ing your blog for some time now and finally got the
    courage to go ahead and give you a shout out
    from Hum­ble Tx! Just wanted to say keep up the fan­tas­tic job!

Skriv et svar

Required fields are marked *.